Stuguns IP, en fin solig dag, perfekt fotbolls väder.

En match som vi bara skulle kämpa oss igenom. Många skadade, sjuka och avstängda men vi hade en matchtrupp.

Vi möter seriesegrarna Berg med många div2 och div 3 spelare, ett bra lag , som även värvat in duktiga spelare under säsongen. En övermäktig uppgift
med tanke på förutsättningarna.

Vi fick kalla in flera spelare som inte spelat på ett tag och vår ordinarie målvakt Anders Roos bildade mittbackspar med duktige Robert Backström som gjorde stor nytta därbak, trots alla baklängesmålen i matchen.

Unge Linus Stoller tog målvaktsjobbet och gjorde en bra insats, kan inte lastas för den stora förlusten.

1a halvlek kändes ändå ok och positiv känsla fanns. Vi skapade några chanser men tyvärr inget mål framåt. Berg kunde ta ledningen i minut 14 genom Anton Hybrink, samme Anton gjorde 0-2 lite senare. 0-3 kom o slutet av halvleken gm Måns Moberg. Vi visste ju att det skulle bli svårt, men godkänd halvlek ändå av SBK.

Första kvarten av 2a så
fanns förhoppningar om en hedersam förlust. Sista halvtimmen orkade vi inte, kunde inte stå emot längre och släppte in sex mål.

Vi gjorde många byten så alla fick spela. Måste erkänna,att det kändes tungt men ändå inte helt oväntat, men hoppet är ju det sista som överger en.

Unge Sigge Sundin fick fruktkorgen som bäste Stuguspelare. Han är en ung lovande intressant spelare.

Men alla spelare inkl vi på bänken gjorde vad vi kan begära, så enkelt är det. Trots allt så hade vi en del fina perioder i matchen där laget kunde äga bollen och producera ett bra passningsspel.

Nu väntar Alsen hemma och Brunflo borta i årets serie. Stor risk för kvalspel finns för att hänga kvar i div 4. Men avgörs lite längre fram.

Önskade Berg lycka till i div 3 nästa säsong.